Besök på MTM hösten 2009

Varje år har barnen en sång- och dansuppvisning för oss, detta år fick föreställningen avslutas i förtid p.g.a. ett "power-cut".


Utflykt till havet
En eftermiddag åkte vi med alla barnen till havet för en stunds lek i vågorna. Efter badet fick barnen leka en stund i en närliggande lekpark. Dagen avslutades med en glasstund.

 

Dreamworld

Även detta år åkte vi på en heldagsutfykt till Dreamworld. På vägen dit var det full fart i bussen. Barnen dansade i mittgången till indisk popmusik på högsta volym. På vägen hem var det knäpptyst, alla barnen var jättetrötta efter en hel dags stojande i bassänger och karuseller.

Tandborstar och fiskdamm
Varje år har vi med oss saker till barnen. De nya barnen får ett kramdjur och vi gör i ordning påsar till alla med saker vi haft med oss, t ex pennor och skrivböcker.

 

Detta året inhandlade vi på plats 90 st tandborstar och 90 st pennskrin samt massor med godis, som vi också stoppade i påsarna.

 

Vi upprepade fjolårets succé med fiskdamm. Alla, inkl personalen, fick gå fram och fiska upp sina påsar, som vi gömt bakom ett gammalt medhavt duschdraperi.