Årsmöte söndagen den 26 mars 2023

Bharat Indien-Bistånd
kallar till årsmöte

Tid: Söndagen den 26 mars 2023, kl. 13.00
Plats: Samfällighetslokalen längst in förbi Stålverksgatan 144, Västerås

Program:
Årsmötesförhandlingar
Kaffe med smörgås m.m.
Volontären Nasrin berättar om vistelsen
på Birdsnest Home i höstas
Lotteri och försäljning

Varmt välkomna!

Anmäl dig senast den 20 mars till Mari Coenraads, tel: 0707 68 42 52
eller via mail: mari_coenraads@hotmail.com


Vägbeskrivning:
Med bil åker du på E18 till motet 130, där du viker av mot Bäckby, Hamnen. Kör söderut. När du kommer till första trafikljuset, svänger du av till höger och åker vidare på Lisjögatan söderut. Efter det att du passerad Ryds Bilglas på höger sida, svänger du in på närmaste gata till höger. Detta är Stålverksgatan som går upp till Rösegårdsskolans vändplan. Du får parkera på höger sida längs med hela denna sträcka eller på Rösegårdsskolans parkeringsplats. Sedan går du in på den stickgata, där Mari bor. Passera hennes hus och gå till stickgatans slut. Där ligger samfällighetslokalen runt hörnet till vänster. Man får inte parkera på stickgatan!

Med tåg är det enklast om ni ringer innan avresan och kommer överens om en hämtningstid vid Västerås station: Stefan  0768 77 29 30