Inbjudan till digitalt års möte för Bharat Indien-Bistånd Lördagen den 20 mars kl 14.00

På grund av den pågående pandemin kommer mötet att genomföras digitalt. Eftersom årsmötet 2020 fick ställas in så måste vi, för att kunna behålla vårt 90-tusen konto, genomföra ett årsmöte i år. Det digitala mötet skall bedöma årsredovisning och styrelsens ansvarsfrihet för både 2019 och 2020 samt välja ny styrelse.

Vad krävs för att kunna deltaga?
Det krävs att du har en bärbar eller stationär dator uppkopplad till internet. Det går även att ansluta sig via mobiltelefon.
När du anmält ditt deltagande kommer en länk att skickas till din mejladress eller telefon. Du behöver då bara ”klicka” på länken så kopplas du upp digitalt automatiskt. För att skicka länken behöver vi därför din mejladress eller mobilnummer.

Är det svårt? Klarar jag det?
Nej det är inte svårt även om du aldrig deltagit i ett liknande möte tidigare. Du kommer att kunna få hjälp per telefon om du får problem.

40-års jubileum
Eftersom föreningen firar 40 år så hade vi hoppats kunna bjuda in till en indisk fest med indisk mat och annat trevligt. Nu kan vi inte göra det i på grund av corona-pandemin, men vi hoppas kunna återkomma med en inbjudan så snart läget har stabiliserats.

Vi behöver din hjälp så att vi kan genomföra detta viktiga möte.
Anmäl dig via bharat.bistand@gmail.com   Alla deltagare får delta i utlottning av fina priser.

Har du frågor?
Du kan mejla din fråga till bharat.bistand@gmail.com eller ring
Stefan Öhlander 076-877 29 30
 
Medlemsavgift: Påminnelse för dig som inte betalat medlemsavgiften för 2021. Avgiften är 200 kr/år. Du måste ha betalat medlemsavgiften för att vara röstberättigad vid årsmötet. Inbetalningen görs via vårt bankgiro 900-9192 eller swish 123 900 9192 och glöm ej att ange vad betalningen avser.
 
Motion: Om du vill väcka en motion till årsmötet, var god och meddela via bharat.bistand@gmail.com senast den 13 mars.