God Jul och Gott Nytt År!

Nu är julen här och våra tankar går till våra nära och kära både här hemma och till våra barnhem I Indien.
De flesta av våra fadderbarn kommer att kunna åka hem till sina familjer för att fira jul. Trots att andelen hinduer är I stor majoritet bland den indiska befolkningen, och så även bland våra familjer så stänger skolorna över julen. De barn som saknar familj att åka hem till blir kvar på hemmet och firar jul med personal och föreståndare. Innan barnen åker hem så hålls en traditionsenlig julfest på barnhemmet där barnen står för underhållning med julspel  och julsånger.  Grannar och välgörare är inbjudna och man bjuds på en god måltid och inte att förglömma så får alla en julgåva.
Många faddrar skickar en extra slant till julen men då vi vill att alla skall få en julpresent så får alla ta del av de extra pengar som skänks inför julen. Alla barnen, föreståndare och personal skickar en julhälsning och tillsammans med dem vill vi tacka för det gånga året och för den hjälp ni ger. En hjälp som gör stor skillnad för våra barn.

Vi alla önskar er en
God Jul & Gott Nytt År!
styrelsen för Bharat Indien-Bistånd